UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2021-12-15 14:40

Röplabda: a leány utánpótlás-válogatottak is folytatják a munkát

A héten mindhárom (U18, U16 és U14) leány korosztályos röplabda-válogatott megkezdi a szokásos téli összetartását, amelyen a közeljövőben esedékes nemzetközi meccsekre készülnek.

A fiú utánpótlás röplabda-válogatottakkal párhuzamosan a lányok is edzőtáborba vonulnak. legfiatalabbak Halász Márta vezetésével Budapesten találkoznak december 17-22. között, az edzéseket a Folyondár Sportközpontban tartják – írja az MRSZ Facebook-oldala.

MEVZA-tornára készül a Kőnig Gábor vezette az U16-os leányválogatott Forrás: MRSZ
MEVZA-tornára készül a Kőnig Gábor vezette az U16-os leányválogatott Forrás: MRSZ
Az idén részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon hetedik helyezett U16-os válogatott Szigetszentmiklóson folytatja a megkezdett munkát, majd a két ünnep között ők is a Folyondárban hangolnak. Kőnig Gábor csapata a januári MEVZA-tornával egybekötött Eb-selejtezőre készül. Az U18-as keret pénteken kezd Újpesten, majd a két ünnep között Mariborba utazik MEVZA-tornára. A szakmai stábban változás történt, Horváth András szövetségi edző mellett Erdősné Balogh Erika jelenti az állandóságot, mellettük új „erőként” Kövessy Balázs edző és Forró Gyula erőnléti edző segíti a lányok fejlődését. További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.