UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-01-15 12:04

Labdarúgás: a Parma leigazolta a 16 éves Komlósi Bencét

A Serie B-ben szereplő Parma labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a DVTK 16 esztendős belső védőjét, Komlósi Bencét.

A DVTK 16 esztendős belső védője, Komlósi Bence a Serie B-ben szereplő Parma együtteséhez igazolt – jelentette be az olasz klub a hivatalos oldalán. Az olasz klub közleményéből kiderül, hogy a játékos először az utánpótláscsapatokban fog szerepelni.

Komlósi Bence itt még a diósgyőriek színeiben Forrás: dvtk.eu
Komlósi Bence itt még a diósgyőriek színeiben Forrás: dvtk.eu
A miskolci csapat egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy profi szerződést kötött az ifjú hátvéddel. A játékos a klub honlapjának elmondta, célja, hogy profi labdarúgó legyen és keményen fog dolgozni azért, hogy elérje célját. A fiatal a 2021-2022-es évad őszi szezonjában összesen négy mérkőzésen lépett pályára, kétszer az U17-es, kétszer az U19-es kiemelt csoportban. A Parmában nem Komlósi az egyetlen magyar, hiszen már a felnőttcsapatot erősíti, és a Serie A-ban is bemutatkozhatott Balogh Botond. Nemrég a jelenleg az MTK-ban futballozó Kosznovszky Márk is szerepelt az olasz együttesnél – írja az NSO. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.