UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Tollaslabda

2022-01-19 12:33

Tollaslabda: Krausz Gergely a hazai utánpótlást is feltérképező körútra indult

A hét elején a békéscsabai Körös TSE edzésén járt az olimpikon Krausz Gergely, aki a közeljövőben nagyjából húsz utánpótlás-nevelő egyesületet is meglátogat, hogy népszerűsítse a tollaslabdát.

A hét elején a Magyar Tollaslabda-szövetség szervezésében Békéscsabán tartott edzést Krausz Gergely olimpikon tollaslabdázó, aki a szövetség elnökségi tagjaként a következő napokban több egyesület munkájába is szeretne bepillantani.

Krausz Gergely a hazai utánpótlást is feltérképező körútra indult Forrás: behir.hu
Krausz Gergely a hazai utánpótlást is feltérképező körútra indult Forrás: behir.hu
A tavaly ősszel visszavonult 23-szoros magyar bajnok Krausznak a Körös Tollaslabda Sportegyesület volt az első állomása, a tervezett látogatásainak célja pedig a hazai legaktívabb klubokkal történő személyes kapcsolatteremtés, illetve az utánpótlás-nevelő munka motiválása, megismerése. „A szövetséggel és az egyesületemmel az a célunk, hogy népszerűsítsük a tollaslabdát – mondta Krausz a behir.hu-nak. – Elnökségi tagként az az ötletem támadt, hogy amennyiben van igény rá, szívesen ellátogatok a klubokba a gyerekekkel játszani, edzést tartani, olimpiai élménybeszámolót tartani. Örülök, hogy sokan jelentkeztek és Békéscsabán megtarthattuk az első ilyen edzést.„ Mitykó László, a Körös Tollaslabda Sportegyesület elnöke elmondta, Krausz jelenléte igazi élményt és plusz motivációt jelentett a fiatalok számára,  az olimpikon pedig hozzátette, hogy a következő napokban nagyjából húsz egyesület meglátogatását tervezi. További korosztályos híreink TOLLASLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.