UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Ökölvívás

2022-04-06 19:38

Az utánpótláskorú Kiss Levente és Hámori Luca kapta Az év ökölvívója címet

Kedden adta át a tavalyi év legjobbjainak járó címet a hazai szövetség; ezúttal a felnőttek között is utánpótláskorúak nyertek.

Hámori Luca és Kiss Levente a poreci U22-es Eb-n Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség
Hámori Luca és Kiss Levente a poreci U22-es Eb-n Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség
Taroltak az utánpótláskorúak a Magyar Ökölvívó Szakszövetség tegnapi ünnepségén, amelyen átadták 2021 legjobbjainak járó címeket. Érdekesség, hogy az ifjúsági és junior kategória mellett ezúttal a felnőttek között is két utánpótláskorú sportoló kapta meg az elismerést, a férfiak között Kiss Levente, a nők mezőnyében Hámori Luca nyert. Hámori ráadásul már az idén is letette a névjegyét, a nemrégiben véget ért poreci U22-es Európa-bajnokságról ezüstéremmel tért haza.

Az év női ökölvívója: Hámori Luca Az év férfi ökölvívója: Kiss Levente Az év leány ifjúsági ökölvívója: Mezei Petra Az év fiú ifjúsági ökölvívója: Oláh Levente Az év leány junior ökölvívója: Kovács Nikolett Az év fiú junior ökölvívója: Buza Rafael Az év leány serdülő ökölvívója: Budai Flóra Az év fiú serdülő ökölvívója: Jóni Rikárdó Az év felnőttedzői: Varsányi Áron és Erdei Zsolt Az év ifjúsági edzői: Siroki Norbert és Kardos József Az év junioredzői: Egresits Tamás és Varsányi Áron Az év serdülőedzői: Finesz Ernő és Buga Kálmán

További korosztályos hírek ÖKÖLVÍVÁSBAN a sportági aloldalunkon.