UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-04-22 17:07

Kézilabda: a Kozármisleny SE a nagy klubokkal is felveszi a versenyt az utánpótlás-bajnokságokban - VIDEÓ

A Kozármisleny SE leánycsapatai évről évre az első osztályban szerepelhetnek a korosztályos kézilabda-bajnokságokban, és ez idén sincs másképp: az ifjúsági együttesük a közvetlen élmezőny mögött, a hatodik helyért van nagy harcban a Nyugati csoportban, eközben a fiatalok közül többen már a felnőttmásodosztályban is szóhoz jutnak. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg őket.

Forrás: Kozármisleny SE
Forrás: Kozármisleny SE
Az elmúlt évtizedekben országosan is jelentős, ismert műhellyé nőtte ki magát a Kozármisleny SE női szakosztálya a hazai kézilabdasportban. A Pécs melletti kisváros felnőttcsapata rendre a másodosztály élmezőnyébe tartozik, míg az utánpótlás-bajnokságokban együtteseik akár a nagy klubokkal is felveszik a versenyt. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja edzésen látogatta meg az egyesület ifjúsági csapatát, amely a közelmúltban a Győrt is megszorongatta.

További filmek az április 17-i adásunkból: VÍZILABDA – Gaszt Roland számára a határ a csillagos ég GOKART – A 13 éves Molnár Martin a csúcsig gyorsítana KOSÁRLABDA – Hőgye Patrik sorra veszi az akadályokat a PVSK-ban ÚSZÁS – Bőven lesz feladata az idén az utánpótlásnak További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.