UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-05-01 11:31

Fazekas Gergő két másodperccel a vége előtt mentett pontot a Fejér B.Á.L.-Veszprémnek a férfi kézilabda NB I-ben

A bennmaradás szempontjából fontos pontot szerzett a Budakalász otthonában a Fejér B.Á.L-Veszprém gárdája a férfi NB I-ben, ebben pedig kulcsszerepet játszott a csapat 18 éves irányítója, Fazekas Gergő.

„Tíz másodperccel a vége előtt még a Kalász érezhette a kezében a győzelmet, jött Fazekas Gergő és az utolsó másodpercben belőtte a pontot érő gólt” – számolt be a szombat esti történésekről a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Fejér B.Á.L.-Veszprém közösségi oldala.

Forrás: VKKFT Veszprém
Forrás: VKKFT Veszprém
Éles József csapata fontos pontot szerzett a Budakalász elleni idegenbeli összecsapáson. A bravúrból oroszlánrészt vállalt a bakonyiak 18 éves irányítója, Fazekas Gergő, aki hétszer volt eredményes, utolsó találatát két másodperccel a vége előtt szerezte, azzal alakult ki a 25–25-ös végeredmény. Fazekasé mellett volt még egy igazán kiemelkedő teljesítmény a kézilabda-élvonalban: a Vasas 19 éves irányítója Kajdon Blanka tizenegy gólt szerzett az MTK Budapest elleni hazai mérkőzésen, ám a kiesés elől menekülő piros-kékek így is 31–28-as vereséget szenvedtek. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.