UtánpótlásSport
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-05-03 17:22

Kézilabda: május végén megrendezik Veszprémben a 31. Balaton-kupát

A Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia hivatalos honlapján jelentette be, hogy ismét megrendezik az egyik legrangosabb magyarországi nemzetközi utánpótlástornát, a Balaton-kupát, immár 31. alkalommal.

A kézilabdaszeretők számára a Balaton-kupa neve ismerősen csenghet, hiszen az elmúlt évtizedekben olyan tehetségek is bemutatkoztak, akik azóta klasszisokká értek, például: Gulyás Péter, Lékai Máté, Gasper Marguc, vagy Blaz Blagotinsek. A több mint harmincéves múltra visszatekintő nemzetközi viadalt 2020-ban rendezték meg utoljára Veszprémben, azt követően a világjárvány miatti korlátozásokból miatt szakadt meg a sorozat. Ám most, hogy minden akadály elhárult, folytatódik a sorozat, immár a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia szervezésében – írja a bfakademia.hu.

Forrás: bfkaveszprem.hu
Forrás: bfkaveszprem.hu
A tornát az idén május 30. és június 2. között rendezik meg Veszprémben. Ezúttal hét nemzet nyolc csapata lép pályára 2006-os és 2007-es születésű fiatalokkal. A szervezők azt ígérik, a résztvevőket a következő napokban jelentik be. A mérkőzéseknek ezúttal is Veszprém két meghatározó kézilabdacsarnoka ad otthont, az első három napon a DEVM Csarnokban, a döntő napján pedig a Veszprém Arénában tarják a mérkőzéseket. A tornára ingyenes a nézőknek ingyenes a belépés, de élő közvetítéssel is készülnek. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.