UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-06-09 16:52

Labdarúgás: Kerkez Milos (18) is meghívót kapott a felnőttválogatottba

Két utánpótláskorú játékos is csatlakozik a felnőtt labdarúgó-válogatotthoz a németek és az angolok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzések előtt: Schön Szabolcs (21) visszatérőnek számít, míg Kerkez Milos (18) először kapott meghívót a nagyok közé.

Kerkez Milos a következő napokban debütálhat az A-válogatottban Fotó: Frank Yvette/Délmagyarország
Kerkez Milos a következő napokban debütálhat az A-válogatottban Fotó: Frank Yvette/Délmagyarország
Egy visszatérő játékost és egy újoncot is köszönthetnek a magyar felnőtt labdarúgó-válogatott tagjai a németek és az angolok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzések előtt. A két utánpótláskorú futballista közül a 21 éves Schön Szabolcs már bemutatkozhatott a nagyok között, a tavaly nyári Európa-bajnokságon is szerepet kapott. Debütánsként a télen Milánóból Alkmaarba költöző Kerkez Milos csatlakozik a kerethez, aki már az új klubja első csapatában is letette a névjegyét. Válogatott szinten 18 éves kora ellenére az U21-es gárdát erősítette az elmúlt időszakban, a kedden véget ért Európa-bajnoki selejtezősorozatban alapemberként számított rá Gera Zoltán szövetségi edző.

A magyar labdarúgó-válogatott soron következő Nemzetek Ligája-mérkőzései: Június 11., 20.45: MAGYARORSZÁG–Németország Június 14., 20.45: Anglia–MAGYARORSZÁG

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.