UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2022-07-14 15:53

Jégkorong: Galajda Zsombor továbbra is szülővárosában, Miskolcon folytatja

A DVTK Jegesmedvék Erste Ligás együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy a decemberi U20-as vb-t is megjárt támadója, Galajda Zsombor továbbra is a piros-fehér színeket viseli.

A 19 éves miskolci jégkorongozó a 2019/20-as szezonban két mérkőzésen léphetett jégre a szlovák Extraligában, a következő idényben tizenegyszer nevezték, míg a legutóbb az Erste Ligában 47 meccsen 8 gólt lőtt és 9 gólpasszt adott.

Galajda Zsombor továbbra is nevelőegyesületében szerepelhet Forrás: dvtk.eu
Galajda Zsombor továbbra is nevelőegyesületében szerepelhet Forrás: dvtk.eu
„Gyerekkorom óta a klubhoz tartozom, és erre nagyon büszke vagyok, ezért nagyon örülök, hogy a következő szezonban is itt folytathatom a pályafutásomatnyilatkozta a dvtk.eu-nak Galajda Zsombor.Szeretnék komoly szerepet betölteni a csapatban, ami reményeim szerint ponterős játékban nyilvánul majd meg. Szerintem nagyon jó kis csapatunk lesz, sok fiatallal és tapasztalt játékosokkal, akik mindent megtesznek azért, hogy kiszolgálják a csapat szurkolóit. Már alig várom, hogy társaimmal együtt jégre léphessek a hazai közönség előtt.” További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.