UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2022-08-12 18:47

Kosárlabda: továbbra is az elitbe tartoznak a leány utánpótlás-válogatottak - VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja Székely Norbertet, a női felnőtt kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányát kérdezte a júliusi, hazai rendezésű korosztályos világversenyeken szereplő, és ott ötödik és hatodik helyezést elérő leányválogatottak teljesítményéről.

Az U20-as női válogatott az ötödik lett a soproni korosztályos Eb-n Forrás: FIBA.Basketball
Az U20-as női válogatott az ötödik lett a soproni korosztályos Eb-n Forrás: FIBA.Basketball
Július első heteiben minden figyelem hazánkra szegeződött, már ami a nemzetközi leány kosaras-utánpótlást illeti, hiszen az U17-es világbajnokságnak Debrecen, az U20-as Európa-bajnokságnak pedig Sopron adott otthont. A fiatalabbak a hatodik helyen végeztek a vb-n, míg az idősebbek ötödikként zártak a kontinenstornán. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin kamerája előtt a női felnőttválogatott szövetségi kapitánya, az MKOSZ utánpótlásért felelős szakmai koordinátora, Székely Norbert értékelte az eredményeket.

További filmjeink az augusztus 7-i adásból: ÚSZÁS – Bujdosó Zsombor és Gyurinovics Lili is éremmel köszönhet el az utánpótlástól LABDARÚGÁS – Ötödször gyűltek össze a fiatalok a Fülöp Márton kapustáborban KÉZILABDA – Budaörsön lépésről lépésre építik be a junior vb-ezüstérmes fiatalokat BIRKÓZÁS – Júniusban Lévai Zoltán A hónap utánpótlásedzője

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.