UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2022-11-22 17:04

Jól szerepelt a Soproni Darazsak U17-es csapata Szlovákiában

A Soproni Darazsak Sportakadémia U17-es leánycsapata Kassán játszott öt felkészülési mérkőzést: a fiatalok négy győzelmet arattak, így elégedetten térhettek haza.

A Soproni Darazsak Sportakadémia Kassán játszott öt felkészülési mérkőzést a napokban, amelyeken négy győzelmet aratott. A fiatalok a Young Angels Kosice, az Umana Reyer Venezia, a Zaglebie Sosnowiec és az SBS Ostrava mellett a DVTK Kosárlabda Akadémia ellen is pályára léptek; a csapat legjobbjának Bauer Zorkát választották.

„Amiért elutaztunk, azt maradéktalanul visszakaptuk a lányoktól. Négy győzelemmel és egy vereséggel zártuk a tornát. Volt hullámzás a játékunkban, de a torna nagy részében

szép kosárlabdát játszottunk, igazi csapatként.

Néhány területen előjöttek hibák, amiket a következő időszakban szeretnénk kijavítani. Nagyon hasznos torna volt, mert sikerült az egyéneket is a helyes útra terelni, amellett hogy csapatként is jól működtünk, így sok pozitívummal utaztunk haza. Rengeteg munka vár még ránk, örülök, hogy részt vettünk a tornán, mert mindig hasznos más típusú kosárlabdát játszó nemzetek ellen megmérettetni magunkat” – értékelt a klub honlapjának Hollós Dániel vezetőedző.

(A kiemelt kép forrása: Soproni Darazsak)