UtánpótlásSport
2024. április 18.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-01-02 16:32

Dusinszki Szabolcs kapta a Sallai Roland-díjat

Példamutató magatartásáért Sallai Roland-díjjal jutalmazták a Puskás Akadémia tizenhét éves növendékét, a középpályásként bevethető Dusinszki Szabolcsot, aki a pályán és a tanulmányaiban egyaránt kimagaslóan teljesített.

Dusinszki Szabolcs lett az idei Sallai Roland-díjas akadémista – számolt be a Puskás Akadémia hivatalos honlapján. A tizenhétéves székelyudvarhelyi játékos a pályán és azon kívül mutatott példás magatartásával érdemelte ki a kitüntetést. 

Nagyon nagy megtiszteltetés számomra és egy visszaigazolás az Akadémiától felém, hogy dicsérik a munkám, hogy megbecsülik, és hogy jól dolgoztam az évben.

– nyilatkozta a fiatal labdarugó az Puskás Akadémia FC klub honlapjának, majd kitért arra, hogy mely pillanatok maradtak meg számára a legjobban a 2022-es esztendőből.

Először is, csapatkapitány lehettem, ami nagyon nagy pillanat volt számomra. Illetve a Puskás-Suzuki-kupa, ahol úgy érzem, jól teljesített a csapat és én is, valamint az NB III-as szezon, ahol viszonylag jól ment a játék, gólokat is szereztem.

A díjat a névadó, egykori Puskás Akadémia-növendék apja, Sallai Tibor adta át.

(Kiemelt kép: Sallai Tibor, Dusinszki Szabolcs, Mészáros Lőrinc, Liszkai Dezső. Forrás: pfla.hu)