UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2023-01-03 13:06

„Minden gyerek álma, hogy a legmagasabb szinten játsszon” – Lukács Péter

A Telekom Veszprém 20 éves irányítója, Lukács Péter arról nyilatkozott, hogy sikerült beilleszkednie a „nagyok” közé, milyen a BL-ben játszani, illetve egy-két pályán kívüli kérdésre is választ adott.

A 20 esztendős Lukács Péter a vele egyidős Ilics Zorannal együtt képviseli az utánpótlást a Telekom Veszprém csapatában. A fiatal az NB I mellett rendre szerepet kap a BL-ben is, tudását pedig már számos góllal bizonyította. Az ifjú irányítóval a klubja készített videós interjút, amiben arról is mesélt, milyen fiatalként a „nagyok” között teljesíteni.

„Nagyon jó érzés, ám egyben nehéz is – mondja Lukács. – Minden gyerek álma, hogy egyszer a Bajnokok Ligájában, a legmagasabb szinten játsszon. Igyekszem megháláni a bizalmat, és remélem, hogy minél tovább itt kézilabdázhatok. Tapasztalt, kiváló játékosokkal dolgozhatok együtt, akik rengeteget segítenek, hogy felvegyem a ritmust.”

A fiatallal kapcsolatban egyebek mellett azt is megtudhatjuk, hogy mivel tölti legszívesebben a szabadidejét, illetve hogy ki a kedvenc zenei előadója. 

 

(A kiemelt képen: Lukács Péter / Forrás: Telekom Veszprém)