UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2023-02-21 15:02

„Nekiugrunk a Benidormnak!” – Ónodi-Jánoskúti Máté

Kedd este fontos idegenbeli mérkőzést játszik az Európa-ligában a Ferencváros férfi kézilabdacsapata; a spanyolországi találkozó előtt a 20 éves Ónodi-Jánoskúti Máté nyilatkozott a fővárosiak honlapjának.

Sűrű a programja a tavaszi szezonban a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának, amely a nehézségek ellenére immár négy mérkőzés óta veretlen: az elmúlt két hétben legyőzte a francia bronzérmest, erősen hiányos összeállításban nyert Dabason, majd döntetlent játszott a svéd bajnok otthonában, vasárnap pedig felülmúlta a magyar bajnokságban harmadik helyen álló Tatabányát.

Az elmúlt időszak hiányzói közé tartozott a 20 éves jobbátlövő, Ónodi-Jánoskúti Máté, aki a Tatabánya ellen már ismét bevethető volt: a fiatal a spanyol Benidorm elleni, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú kedd esti Európa-liga-meccs előtt nyilatkozott a klubja honlapjának.

„Nagyon szépen helytálltak a többiek a Dabas és az Ystads ellen is, megemelhetjük előttük a kalapunkat, hogy tizenhárman így teljesítettek. Remek volt visszatérni a pályára; kicsit még éreztem, hogy gyengélkedtem, de szerettem volna segíteni a csapatnak. Agresszív védekezésre számítunk, valamint a hét a hat elleni játékuk is erős, amivel meccseket tudnak végigjátszani, és nagyon hatékonyan is tudják ezt csinálni. Videózással még elemezzük őket, regenerálódunk, aztán meg nekik ugrunk.”

 

(A kiemelt kép forrása: fradi.hu)