UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Korcsolyasportok A hónap utánpótlásedzője

2023-03-07 15:36

Lakatos Tamás short track-edzőé a januári díj

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja A hónap utánpótlásedzője díj ünnepélyes átadásán forgatott a januári nyertes rövid pályás gyorskorcsolyatrénerrel, Lakatos Tamással.

Ünnepélyes keretek között, a Magyar Sport Házában adták át A hónap utánpótlásedzője januári díját az alapító Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria képviselői. A kitüntető cím Lakatos Tamás rövid pályás gyorskorcsolyatréneré lett. Vezetésével a magyar junior short track-válogatott sűrű, ám rendkívül eredményes programot zárt az év első hónapjában: a csapat tagjai az olaszországi téli EYOF-on öt arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzéremet szereztek, a néhány nappal későbbi junior-világbajnokságon pedig a leányváltó állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Ezeket megelőzően a fiatalok az ISU Junior Challenge Series budapesti állomásán is szép számmal gyűjtötték az érmeket.–

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábjának a díjazott mellett Bánhidi Ákos, a felnőttválogatott szakmai vezetője, és két fiatal versenyző is nyilatkozott.

(A kiemelt képen: Lakatos Tamás a díjátadón / Fotó: Mura László)