UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2023-04-23 13:46

Szabó Annát leigazolta az NB I-es Budaörs csapata

A felnőtt női NB I-ben szereplő NEKA balszélsője, a 18 éves Szabó Anna a következő évadtól a szintén élvonalbeli Moyra-Budaörs Handball csapatában bizonyíthat.

A Nemzeti Kézilabda Akadémia felnőtt NB I-es csapatában szereplő 18 esztendős balszélsője, Szabó Anna a következő évadtól Uhrin Lilivel együtt a szintén élvonalbeli Moyra-Budaörs Handball gárdáját erősíti – számol be a balatonboglári egyesület honlapja

A juniorválogatottban is szereplő Szabó csapata egyik legeredményesebb játékosa a 2022/23-as évadban, 20 meccsen 54 gólnál jár.

„Számomra hatalmas lehetőség, hogy a következő szezonban egy élvonalbeli csapatban folytathatom a pályafutásomat. A Budaörs nagyon szimpatikus együttes, rutinos játékosokkal, akiktől úgy gondolom, hogy rengeteget fogok tanulni. A csapatban vannak ismerős arcok, hiszen volt NEKA-sok is játszanak ott, ezért remélem könnyen megy majd a beilleszkedés”

 – idézi a fiatalt a neka.hu.

A női élvonalban szereplő NEKA jelenleg öt ponttal a tabella utolsó helyén áll, a csapat a következő évadban nagy valószínűséggel a másodosztályban szerepelhet majd.

(Kiemelt képünkön: Szabó Anna a Siófok elleni bajnokin Fotó: Tompos Gábor, NEKA)