UtánpótlásSport
2024. május 13.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-05-13 13:03

Egyre többen szeretnék látni Kerkez Milost a Benficában

Egyre feszültebb a helyzet a Benfica balhátvédje, Álex Grimaldo körül, egyre többen látnák szívesen a helyén a 19 éves Kerkez Milost.

„Kerkez Milos 19 évesen az egyik legkeresettebb balhátvéd Európában. Fiatal kora ellenére már a magyar válogatottban játszik, kiemelkedik az Eredivisie-ben és az Európa-konferencialigában Pascal Jansen színes AZ Alkmaarjából” – idézi az NSO a spanyol Marcát, amely a napokban interjút készített a 19 esztendős Kerkez Milossal.

A fiatal egyebek mellett azt is elmondta, sokat nézi a La Ligát, és néha elképzeli, hogy pályára lép az El Clásicón.

Kerkez persze hozzátette, nem zavarodott meg, és az AZ Alkmaarra koncentrál, miközben a sajtóban egyre másra jelennek meg a hírek, miszerint a Benfica is szerződtetné a magyar felnőttválogatottban is alapemberré váló játékost. Ezeket a hangokat tovább erősítette, hogy a portugál csapat balhátvédje, Álex Grimaldo körül egyre feszültebb a hangulat, mivel péntekre olyan információk szivárogtak a sajtóhoz, amelyek szerint a spanyol játékos új szerződése harmincmillió eurójába kerülne a piros-fehéreknek. Tizenkétmillió eurós aláírási pénzt kér, amiért három évre kötelezné el magát, évente hatmillió eurós fizetésért – ez még a legvérmesebb Benfica-szurkolóknál is kiverte a biztosítékot. 

Grimaldót egy ideje már inzultusok érik – legutóbb a lisszaboni reptéren egy felháborodott Benfica-szurkoló hívta fel fennhangon a figyelmét arra, hogy tisztelnie kellene a klubját –, és hogy egyre többen látnák szívesen Kerkez Milost a spanyol helyén a Benficánál.

(Kiemelt képünkön: Kerkez Milos Fotó: Árvai Károly)