UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2023-05-25 12:07

Krakovszki Bencét leigazolta a Mol Tatabánya

A nemrégiben a felnőttválogatottban is lehetőséget kapó, 20 éves Krakovszki Bencét leigazolta az NB I-es HSA NEKA-tól a felnőttélvonal harmadik helyén álló Mol Tatabánya.

Július elsejétől a Mol Tatabánya csapatát erősíti a Nemzeti Kézilabda Akadémia 20 éves balszélsője, Krakovszki Bence – számol be az NB I jelenlegi évadát már biztosan harmadikként záró klub honlapja.

A juniorválogatott játékosa – aki nemrégiben a felnőttek között is debütált – hat év után hagyja el a balatonboglári klubot, amelynek NB I-es csapatában a 2022/2023-as évadban 25 mérkőzésen 77 gólnál jár. 

„Természetesen nagyon örültem, amikor megkerestek, a fejlődésem szempontjából ugródeszka lehet ez a további pályafutásom szempontjából. A vezetőedzőt, Tombor Csabát ismerem a juniorválogatottból, de emellett

azért döntöttem így, hogy minél többet fejlődjek.

Persze jobb, hogy ismerem a vezetőedzőt is, és tudom, hogy hasonló munkát végeznek Tatabányán, mint itt nálunk. Nagyon jó csapatnak gondolom a Tatabányát, és bízom benne, hogy fel tudom majd venni az ottani ritmust – idézi a NEKA honlapja a játékost. – Hat évet töltöttem a NEKA-n, nagyon furcsa érzés lesz jövőre máshol kezdeni az alapozást. Rengeteget köszönhetek itt mindenkinek, az összes edzőnek és stábtagnak is, jó szívvel fogok visszagondolni azokra az emlékekre, amiket itt szereztem. Megpróbálok minden itt tanultat kamatoztatni a jövőben.”

(Kiemelt képünk forrása: Mol Tatabánya)