UtánpótlásSport
2024. május 2.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Ökölvívás

2023-07-26 10:26

Nyögéri Sára elődöntős a junior Európa-bajnokságon

Nyögéri Sára a négy közé, Benedek Péter a nyolc közé jutott a Romániában zajló junior Európa-bajnokság ötödik versenynapján.

A romániai Ploiestiben zajló junior Európa-bajnokság ötödik versenynapján Nyögéri Sára, Körömi Ábel és Benedek Péter is szorítóba lépett – számolt be a Magyar Ökölvívó Szakszövetség – közülük Nyögéri a négy közé, Benedek a nyolc közé jutott.

Újabb magyar sikerek és újabb magyar érem az Európa-bajnokság ötödik napján!" – kezdte az értékelést Törteli Ferenc korosztályos edző. – “Három mérkőzésen voltunk érdekeltek a mai napon.

Nyögéri Sára elsöprő lendülete a második menetben megállította bolgár ellenfelét, így biztosította helyét az elődöntőben, valamint a magyar csapat negyedik biztos érmes helyezését.

Körömi Ábel hazai ellenféllel nézett szembe, szoros kiegyenlített küzdelem volt, ahol a végén ellenfelünk kezét emelték a magasba. Utolsó ringbe lépőnk Benedek Péter volt, aki az első menet kezdeti bizonytalansága után magasabb fokozatra kapcsolt és egyértelművé tette a mérkőzés végkimenetelét, így ő is a legjobb nyolc között várja a folytatást!

 

(Kiemelt képünkön Farkas József (balra) és Törteli Ferenc edzők, közöttük Nyögéri Sára Forrás: MÖSZ)