UtánpótlásSport
2024. május 11.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-10-14 12:39

„Ez volt a legrosszabb meccse ennek a korosztálynak" – Gera Zoltán

Gera Zoltán szövetségi edző – érthető módon – csalódottan értékelt, miután az U21-as labdarúgó-válogatott kétgólos vereséget szenvedett a skótok vendégeként Eb-selejtezőn.

Mint arról beszámoltunk, a korán bekapott gólok után az U21-es labdarúgó-válogatott 3–1-re kikapott Skóciában, a korosztályos Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik körében.

Ez volt ennek a korosztálynak az eddigi legrosszabb mérkőzése – mondta közvetlenül a találkozó után Gera Zoltán szövetségi edző az mlsz.hu-nak. – Rosszul kezdtünk, teljesen bealudtunk a meccs elején, emellett sok egyéni hibát követtünk el, az ellenfél pedig könyörtelenül kihasználta ezeket. Próbáltunk visszajönni a meccsbe, de az ellenfél teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót. Négy nap múlva újabb selejtező következik, ezért mielőbb talpra kell állnunk, mert ennél sokkal összeszedettebb teljesítmény kell a belgák ellen."

A mieink legközelebb kedden 17:45-kor lépnek pályára, az ellenfél a Máltán 2–0-s győzelmet arató belga válogatott lesz a Hidegkuti Nándor Stadionban.

(Kiemelt kép forrása: mlsz.hu)