UtánpótlásSport Öttusa: Zemán Zóra arany-, Mészáros Emma ezüstérmes a barcelonai U19-es Eb-n!
2024. július 27.
  • instagram
OLIMPIAI JÁTÉKOK, PÁRIZS (FRANCIAORSZÁG)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2023-10-23 13:53

Megmutatták magukat az FTC fiataljai az Európa-kupában

Több utánpótláskorú kézilabdázó is bemutatkozott az FTC férfi felnőttcsapatában a ciprusi Parnassos Strovolou elleni Európa-kupa-meccseken.

Szombaton és vasárnap is pályára lépett a férfi kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Green Collect az Európa-kupában: a fővárosiak mindkétszer a ciprusi Parnassos Strovolou csapatát fogadták az Elek Gyula Arénában.

A fővárosiak toronymagas esélyesei voltak a párosításnak, ennek megfelelően az első meccset tizenkilenc, a másodikat tizennyolc góllal nyerték meg. Pásztor István már az „odavágón” máris bevetett két új fiatalt, akik egyaránt az első meccsüket játszották a klub felnőttcsapatában: Mészáros Máté (16 éves) három találattal jelentkezett, mellette Pető Ábel (18) is pályára léphetett, aki egy gólt dobott.

Másnap a már említett két kézis mellett újabb három debütánst cserélt be a szakember: Mészáros ikertestvére, Márk is lehetőséget kapott a bizonyításra, illetve Gál Benedek és a kapus Balogh Ádám is szerephez jutott; az öt utánpótláskorú bemutatkozó közül – az utóbbi kivételével – mindenki feliratkozott a góllövők listájára.

(Kiemelt képünkön: Mészáros Máté (labdával) Forrás: fradi.hu)