UtánpótlásSport
2024. május 7.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-11-04 14:44

Csinger reméli, hogy Rossi meghívja a válogatottba

A 20 éves Csinger Márk jól játszik Dunaszerdahelyen, és a sérülések miatt lehetséges, hogy Marco Rossi szövetségi kapitánytól meghívót kap az utolsó két Eb-selejtezőre.

A DAC 20 éves futballistája, Csinger Márk a Dunaszerdahelyi AC alapembereként hétről hétre jól teljesít a szlovák élvonalban. Mivel a felnőttválogatott több alapembere is megsérült az elmúlt hetekben, valószínűleg új játékosokat kell bevonnia Marco Rossi szövetségi kapitánynak.

Rossi a Nemzeti Sportnak a következő nyilatkozta erről: „Segítőimmel több Magyar Kupa-találkozót megnéztünk, és a hétvégi bajnoki mérkőzéseken nyújtott játék is befolyásolhatja a kerethirdetést. Elképzelhető, hogy olyan futballistát, futballistákat is be kell hívnom, akik korábban egyszer sem voltak még velünk.”

A sportlap kíváncsi volt Csinger ezzel kapcsolatos véleményére is, aki azt mondta: „Reménykedem... Sajnos, egy sérüléshullám söpör végig a válogatotton. Úgymond nekem lehet ez jó is, így meglehet, kapok meghívót Rossi mestertől. De akár az A-csapatban, akár az U21-eseknél kapok lehetőséget, maximálisan odateszem magam”

(Kiemelt képünkön: Csinger Márk, a DAC 20 éves védője Forrás: dac1904.sk)