UtánpótlásSport
2024. április 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-11-14 11:25

Változások az U21-es válogatott Eb-selejtezős keretében

A Magyar Labdarúgó Szövetség változtatásokat jelentett be az U21-es válogatott következő két Eb-selejtezőjére kijelölt keretében.

Gera Zoltán szövetségi edző által vezetett U21-es labdarúgó-válogatott pénteken az Eb-selejtező B-csoportját vezető spanyolok vendégeként lép pályára, jövő hét kedden pedig a skót válogatottat fogadja itthon.

A hazai szövetség változásokat jelentett be a csapat keretével kapcsolatban: Katona Bálint, Tóth Milán és Iyinbor Patrick helyett Kosznovszky Márk és Alaxai Áron csatlakozik az együtteshez.

Valószínűleg most játszunk a legerősebb csapat ellen, ráadásul idegenben.

De mi lehetőségként tekintünk erre a mérkőzésre”– nyilatkozta a kapitány, aki szerint a találkozó jó visszajelzést adhat a játékosoknak, hogy hol tartanak. 

Az U21-es csapat egy hónappal ezelőtt vereséget szenvedett a skótok ellen, ami csalódás volt Gera számára: „Talán ez volt a legrosszabb mérkőzésünk ezzel a korosztállyal, ami azért is fájó, mert az egyik legfontosabb meccsünk volt, hiszen közvetlen riválisunk a skót csapat.”

A szakember nyilvánvalóvá tette, hogy a visszavágón a győzelem a cél, és reménykedik benne, hogy a hazai pálya a legjobbat hozza majd ki a csapatból.

(Kiemelt képünk forrása: MLSZ)