UtánpótlásSport
2024. május 7.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-11-23 18:43

Csinger Márk combizomszakadást szenvedett

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott Skócia elleni Eb-selejtezőjén az első percben megsérülő védőre, Csinger Márkra hosszú kihagyás vár: combizomszakadást szenvedett.

Mindössze tizennégy másodpercig tartott a magyar U21-es válogatott játékosának, Csinger Márknak a játéka a keddi, skótok (0–0) elleni Európa-bajnoki selejtező. Ahogyan az oldalunk is beszámolt róla, a védő már a mérkőzés elején súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, a vizsgálatok pedig azóta kimutatták: combizomszakadás történt.

Hirtelen megálltam, és a földre rogytam. Nem tudtam megállni a lábamon, nagy fájdalmaim voltak. Éreztem, hogy a jobb lábammal nagy a baj

 elevenítette fel a Nemzeti Sportnak a keddi pillanatokat Csinger. 

A DAC-honlapjának a klub fizioterapeutája, Horváth Pál azt nyilatkozta, hogy a mágneses rezonancia szakadást mutatott ki a fiatal jobb lábának hátsó combizmában; műtétre nincs szükség, várhatóan két-három hónapig nem lesz bevethető a védő.

„Sohasem volt semmi gondom az izomzatommal. De hát nálam ez így van. Jó formában vagyok, és akkor jön egy sérülés. Úgy, mint az elmúlt idényben Győrben. Sajnos, most is kényszerpihenő vár rám. Bízom benne, hogy jól alakul a rehabilitációm, és tavasszal jó formában térhetek vissza a pályára” – mondta a teljesítményével már a felnőttválogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak a figyelmét is felkeltő játékos.

(Kiemelt képünk forrása: dac1904.sk)