UtánpótlásSport
2024. április 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2024-01-06 16:04

A fiúk és a lányok is nyertek az U20-as Eb-selejtezőn

Az U20-as fiú és leány röplabda-válogatott is Luxemburggal csapott az össze, és nyert 3:0-ra az Európa-bajnoki selejtező negyedik fordulójában.

Az U20-as fiú röplabda-válogatott a szlovákiai Púchovban zajló Európa-bajnoki selejtező negyedik mérkőzésén megszerezte második győzlmét, miután 3:0-ra megverte Luxemburgot. A vasárnapi, Csehország elleni meccsen múlik, hogy Weczera Csaba szövetségi edző együttese továbbjut-e a második selejtezőkörbe. A tréner így nyilatkozott a Hunvolleynak: „Tudtuk, hogy Luxemburg csapata nem képvisel komolyabb játékerőt. Ennek ellenére kértem a csapatot, hogy maximális koncentrációval játsszunk, éss tartsuk meg a tegnapi meccs lendületét, hogy tovább tudjuk vinni a holnapi sorsdöntő mérkőzésre. Ma mindenki pályára került és jól teljesített. Gratulálok a csapatnak!”

Az U20-as leányválogatott szintén Luxemburgot győzte le simán 3:0-ra. Ezzel a csapat négyből három meccset megnyert, így bebiztosította helyét a másdodik selejtezőkörben. Az utolsó találkozót vasárnap vívja a csapat Csehország ellen, amelyen csupán a következő fordulós kiemelés múlik. 

(Kiemelt képünk forrása: Hunvolley)