UtánpótlásSport
2024. július 16.
  • instagram
Junior férfi kézilabda Európa-bajnokság, Szlovénia
Keresés:

Sportágak

Vívás Szakszemmel

2024-01-30 19:31

Családban marad: Kulcsár Krisztián és Kulcsár Viktor

Új sorozat indult az UP Sport YouTube-csatornáján, melyben olyan családi kötelékeket mutatunk be, amelyekre messzemenően igaz a mondás: volt mit örökölni. A Családban marad első vendégei a párbajtőrvívó Kulcsárék: az apuka, Krisztián és 20 éves fia, Viktor.

Az Utanpotlassport.hu új – a Decathlon támogatásával készített – YouTube-sorozatában neves sportolókat és ígéretes sportoló gyermekeiket kérjük a kamera elé, hogy megtudjuk, mi az, amit a fiatalok otthonról hoztak magukkal;

mennyiben segíti vagy éppen hátráltatja a karrierjüket, hogy van kihez hasonlítaniuk magukat,

az eredményeiket, segítség vagy teher, hogy van kire felnézniük, van honnan meríteniük? A Családban marad első szereplője a kétszeres olimpiai ezüstérmes, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok párbajtőrvívó, a Magyar Olimpiai Bizottság korábbi elnöke, Kulcsár Krisztián és fia, a 20 éves Viktor, aki szintén a párbajtőrt választotta, és nem is akárhogyan forgatja: már junior Európa-bajnok és vb-bronzérmes, magyar felnőttbajnoki harmadik helyezett.

Az Utanpotlassport.hu munkatársa, Budai Zoltán által készített beszélgetésben, szóba kerülnek a család világklasszis felmenői – például négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző Kulcsár Győző –, hogy

az apuka hogyan viselkedik fia versenyein

és persze az is: szakemberként vagy szülőként van-e jelen a gyerek sportpályafutásában?

A további epizódokban is olyan fiatal sportolók és korábbi klasszis élversenyző szüleik lesznek a főszereplők, akiknek pályája, egymáshoz való kötődése, sport iránti elköteleződése példaként, mintaként szolgálhat a mai tizenévesek, a gyermekeik sportágválasztása előtt álló szülők és minden sportkedvelő számára.

 

Iratkozz fel az UP Sport YouTube-csatornájára, hogy ne maradj le egyetlen filmünkről sem:

https://www.youtube.com/channel/UCSGNC33H1aMhtQuMM-71q-g

 (Kiemelt képünkön: Kulcsár Krisztián és Kulcsár Viktor az UP Sport stúdiójában)