UtánpótlásSport
2024. május 4.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-03-01 15:42

Eltört a 20 éves Vas Gábor orrcsontja

A Paks fiatal labdarúgója a Magyar-kupa nyolcaddöntőjében az Újpest ellen kapott ütést az orrára.

A labdarúgó NB I-ben listavezető Paks az Újpesttel találkozott a Magyar-kupa nyolcaddöntőjében. A 20 éves Vas Gábor a kezdőcsapatban kapott helyet, az 53. percben viszont ütközés közben véletlenül orrba vágta az ellenfél játékosa, így le kellett cserélni. 

A paksifc.hu tájékoztatása szerint Vas orra eltört, de valószínűleg hamar visszatérhet a pályára. Az érintett így nyilakozott az esetről: 

„Nem nagyon emlékszem a történtekre, felugrottam, majd hirtelen már a földön feküdtem. A levegőben az újpesti játékos hátulról, a karjával véletlenül orron vágott. Orvosunk már a pályán megállapította a törést, ami rettentően fájt, így nem tudtam folytatni a mérkőzést. A hazaérkezésünket követően rögtön Szekszárdra mentem, ahol a röntgenfelvételek is megerősítették, eltört az orrcsontom. Ezt követően a helyére is tették, ami érdekes módon – gondolom, a sok fájdalomcsillapítótól – nem is fájt annyira. Most pár napig pihennem kell, aztán valószínűleg maszkot kell csináltatnom. Bizakodó vagyok, meglátjuk, hogyan alakul a jövő hét, én már akkor újra a csapat rendelkezésére állnék.”

Vasnak nincs szerencséje az Újpesttel, hiszen 2023 augusztusában éppen a lilák ellen tört el a kulcscsontja, ami miatt hónapokat kellett kihagynia. 

(Kiemelt képünkön: Vas Gábor (zöldben) Forrás: paksifc.hu)