UtánpótlásSport
2024. április 18.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-04-02 20:48

Gruber Zsombor a sérülése miatt visszatért az FTC-hez

Az NB I-es Zalaegerszegnél kölcsönjátékosként szereplő ferencvárosi csatár, Gruber Zsombor részleges bokaszalagszakadását szenvedett, így sérülését most a fővárosiak orvosi stábja kezeli.

Gruber Zsombor március 17-én, a ZTE Debrecen elleni bajnokiján kapott rúgást a bokájára, majd később nem is tudta folytatni a játékot. A sérülés miatt Gruber kihagyta csapata szombati Diósgyőr elleni bajnokiját.

„A kezelést követően ugyan próbálkoztam a játékkal, de a fájdalmaim nem tették lehetővé a folytatást – mondta el a Metropolnak a tehetséges játékos. – 

Minimum két hét a felépülés, de előfordulhat, hogy annál is hosszabb időt vesz igénybe.

Pedig segíteni szeretnék a ZTE-nek a hátralévő bajnoki fordulókban.”

Öröm az ürömben, hogy a sérülés miatt Grubernek lehetősége van közelebbről megismerni leendő ferencvárosi csapattársait, sérülését ugyanis a zöld-fehérek orvosi stábja kezeli, és jelenleg abban a fővárosi albérletben él, ahol még a Puskás Akadémia játékosaként lakott.

„Most alkalmam nyílik a leendő játszótársaim közelebbi megismerésére. Csak az szomorít el, hogy erre egy részleges szakadás szolgáltatott apropót” – mondta Gruber, aki februárban szerződött a Ferencvároshoz, amely kölcsönadta őt a ZTE-nek.

(Kiemelt képünkön: Gruber Zsombor Fotó: Szabó Miklós)