UtánpótlásSport
2024. május 2.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Asztalitenisz

2024-04-08 12:28

A Soltvadkert és a Debrecen nyerte meg az U19-es csapatbajnokságot

A fiúk között az Ambrus Asztalitenisz Akadémia, a nők versenyében a Debreceni Asztalitenisz Klub győzött az U19-esek csapatbajnokságán. Az U13-asok mezőnyében a KSI és a Pingpongozz Velünk SE nyert.

A múlt hét végén tartották meg az ifjúsági és az újonckorú asztaliteniszezők csapatbajnokságát is. Az idősebbek viadalán a Lei Balázs, Szabó Lénárd, Frank-Sánta Erik összetételű soltvadkerti Ambrus Asztalitenisz Akadémia diadalmaskodott a BVSC-csarnokban, megelőzve a KSI-t és a Ceglédet. Az U19-es lányok versenyében a Bender Borostyán, Hudák Dorina, György Nikolett, Boér Anita alkotta Debreceni Asztalitenisz Klub lett az első az Ormai-csarnokban, a második PEAC és a harmadik Szeged előtt.

Az újoncok csb-jén a fiúk között a KSI (Vámosi Benjamin, Bodon Attila) szerezte meg az aranyérmet. A dobogó második fokára a BVSC, a harmadikra Kiskunmajsa játékosai állhattak fel. A lányok mezőnyében szintén soltvadkerti győzelem született a Pingpongozz Velünk SE (Ivanics Izabell, Sipos Zille) révén; a Szombathely lett a második, míg a Nyírbátor a harmadik.

Az U15-ösök csapatbajnokságát ezen a héten szombaton és vasárnap az Ormai-csarnokban rendezik meg.

(Kiemelt képen: az U19-es fiú csapatbajnokság dobogósai Forrás: Ambrus Asztalitenisz Akadémia)