UtánpótlásSport Öttusa: Zemán Zóra arany-, Mészáros Emma ezüstérmes a barcelonai U19-es Eb-n!
2024. július 27.
  • instagram
OLIMPIAI JÁTÉKOK, PÁRIZS (FRANCIAORSZÁG)
Keresés:

Sportágak

A hónap utánpótlásedzője Jégkorong

2024-05-14 15:56

Árkovics Bálint jégkorongtréner a márciusi díjazott – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja A hónap utánpótlásedzője díj átadásán forgatott a márciusi kitüntetettel, Árkovics Bálint jégkorongtrénerrel.

Ünnepélyes keretek között, a Magyar Sport Házában adták át A hónap utánpótlásedzője márciusi díját az alapító Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria képviselői. A kitüntető cím Árkovics Bálint jégkorongtréneré lett. Az Újpesti Jégkorong Akadémia U20-as csapatának vezetőedzője az után vehette át az elismerést, hogy az UTE legjobb magyar együttesként egészen a döntőig menetelt az osztrák bázisú U20-as bajnokságban, majd a lila-fehérek juniorjai a bajnoki címet is megszerezték. A díjátadón a 30 éves szakembert többek között Ancsin János, az UTE jégkorongszakosztályának szakmai igazgatója, a korábbi 225-szörös válogatott játékos méltatta a díjátadón, amelyen az az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja is jelen volt.

(Kiemelt képünkön: a díjátadó hokis különítménye; balról Polónyi Kristóf, Árkovics Bálint, Ancsin János Fotó: Mura László)