UtánpótlásSport Öttusa: Zemán Zóra arany-, Mészáros Emma ezüstérmes a barcelonai U19-es Eb-n!
2024. július 27.
  • instagram
OLIMPIAI JÁTÉKOK, PÁRIZS (FRANCIAORSZÁG)
Keresés:

Sportágak

Triatlon

2024-05-14 11:43

Pusztai Dóra szállította a legjobb magyar eredményt az Olaszországban megrendezett junior Európa-kupán

Az olaszországi Caorléban megrendezett junior triatlon Európa-kupán számos magyar versenyző indult el.

Népes magyar csapat vágott neki az olaszországi Caorléban megrendezett junior triatlon Európa-kupának.

Előbb az egyéni versenyeket rendezték meg, amely során

Pusztai Dóra érte el a legjobb eredményt a küldöttségből,

nyolcadikként zárt. Mögötte érkezett Szobácsi Laura, aki 13. lett, míg Fabók Vivien a 24., Kovács Miléna a 28., Fabók Eszter pedig a 30. helyen végzett. A másik három leányversenyzőnk nem jutott döntőbe, Baier Zsófia 49., Kulcsár Amira 51., míg Balogh Sára 84. helyezést ért el összesítésben.

A junior fiú elődöntőkből nem jutottak tovább a magyar indulók, végül Székely Konrád a 34., Medvegy András a 37., Hóbor Lehel a 40., Holba Zsombor a 42., Czigány Bánk Hunor a 45., Szűcs András a 60., Jakab Zsombor a 65., Németh Dániel a 79., Mihály Szabolcs a 88., Csilics Márk a 103., Laki Barnabás pedig a 108. helyet szerezte meg összesítésben.

Az utolsó napon a mixváltókon volt a sor, három magyar érdekeltségű csapatot is figyelhettünk: Székely Konrád, Szobácsi Laura, Medvegy András és Pusztai Dóra (Magyarország 1) kilencedik, Jakab Zsombor, Balogh Sára, Szűcs András és az olasz Anna Uliano (Európa 4) tizenkilencedik, Hóbor Lehel, Kulcsár Amira, Holba Zsombor és Fabók Vivien (Magyarország 2) pedig huszonegyedik lett.

(Kiemelt képünk forrása: MTSZ)