UtánpótlásSport Kajak-kenu: öt magyar arany pénteken a plovdivi korosztályos vb-n
2024. július 19.
  • instagram
Junior férfi kézilabda Európa-bajnokság, Szlovénia
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-07-07 17:45

A 21 éves Németh András 511 nap után szerzett gólt

A Hamburgban légióskodó 21 éves magyar labdarúgó, Németh András 511 napja nem tudott gólt lőni, ám a negatív szériáját megtörte a csapat szombati felkészülési meccsén.

A 21 éves csatár, Németh András jó ideje rossz formában van, kevés játéklehetőséget kapott tavasszal, a helyezetén pedig biztosan nem segített, hogy 511 napig gólképtelen volt – írta meg a Sportal. Pedig az Európa-bajnoki keret összeállításakor is szóba került a fiatal labdarúgó neve, de Marco Rossi kihagyta, mivel a játékkos nem hallgatott rá.

„Novemberben mondtam neki, hagyja ott a Hamburgot, mert nem fog játszani. Nem tudom, miért nem történt meg, nekem kényelmi megoldásnak tűnik ez. Amikor lehetőséget kapott, akkor sem tudott jó teljesítményt nyújtani. Azóta beszéltem az új ügynökével, hogy hallgassák meg a tanácsomat, mert nem véletlenül mondtam, hogy szüksége lenne klubváltásra. Ha megfogadta volna a tanácsomat, lehet, hogy most a keret tagja lenne, mert a lehetőség megvan benne, de valami hiányzik belőle, hogy a következő szintre lépjen, nem lehet mindig alibizni, nem akarok alibiző játékosokat a keretbe" – mondta a szövetségi kapitány.

Szombaton viszont játszott a hatodosztályú TuS Neetze elleni felkészülési meccsen, amelyen kétszer is betalált, a találkozó pedig 12–0-s hamburgi győzelemmel ért véget.

(Kiemelt képünk forrása: X/Hamburger SV)