UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2018-08-11 08:45

Csak ügyesen!

Az első alkalom nagy sikere után szeptember 2-án ismét megtartják a Bauer Skills Competition elnevezésű utánpótlás jégkorongversenyt. Az eseményen a fiatalok négy kategóriában, gyorsasági korcsolyázásban, ügyességi korcsolyázásban, büntetőlövésben és kapura lövésben mérhetik le tudásukat.

UP-infoFolytatódik a tavasszal nagy sikerrel elindult projekt. Újra megrendezik Budapesten a Bauer Skills Competition elnevezésű utánpótlás ügyességi jégkorongversenyt. Az egynapos rendezvény lényege, hogy a fiatalok képet kapjanak az egyéni képességeikről. A kezdeményezésről az esemény szervezője, a Vasas utánpótlásedzője, Hoffmann Attila beszélt.

Másodszor is megrendezik a Vasas Jégcentrumban a Bauer Skills Competition-t Forrás: Palm Beach Hawks
Másodszor is megrendezik a Vasas Jégcentrumban a Bauer Skills Competition-t Forrás: Palm Beach Hawks
„Az utóbbi időszakban itthon is rengeteget fejlődött a sportág, számos tábort rendeznek a fiataloknak, szinte nincs is szabad hétvége. Ezek a táborok, mérkőzések viszont nyilván nem az egyéni képességekre vannak kihegyezve. Ezért tartottuk fontosnak, hogy legyen egy ilyen jégkorongos nap Magyarországon, amely arról szól, hogy a gyerekek megnézhetik, hol is tartanak éppen.” Az első alkalommal több, mint 150 gyerek látogatott a Vasas Jégcentrumba, ami azért is bravúros szám, mert az év legnagyobb hóesésének hetében tartották a versenyt. Éppen ezért a szervezők a szeptember 2-i időpontra még több fiatal hokist várnak. A program változatlan, az NHL All Star gála mintájára négy különböző kategóriában méretik meg magukat a játékosok. Gyorsasági korcsolyázás, ügyességi korcsolyázás, büntetőlövés, kapura lövés kilenc méterről. Az eseményre a 2005-2008-as korosztály képviselőit várják, az első három helyezett trófea és tárgynyereményben részesül.

BAUER SKILLS COMPETITION Szeptember 2., Vasas Jégcentrum Bővebb információ: ITT Jelentkezés: ITT

További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.