UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-05-06 11:18

Labdarúgás: Szoboszlai továbbra sem játszik, csak kiegészítő szerep juthat neki az Eb-n

Az RB Leipzig húszéves magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik ebben az idényben valószínűleg már nem tud bemutatkozni a klubjában. Így az is kérdéses, hogy milyen állapotban lesz a vészesen közeledő, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

A német RB Leipzig decemberben jelentette be Szoboszlai Dominik (20) szerződtetését, ám januárban kiderült, hogy szeméremcsont-gyulladása miatt nem csatlakozhat a társaihoz. Az elhúzódó, makacs sérülés még május elején is távol tartja az első csapat labdás edzéseitől, s mivel még csak húszéves, senki sem akarja veszélyeztetni a karrierjét a túl korai visszatéréssel – számolt be az nso.hu.

Fotó: Tumbász Hédi/Nemzeti Sport
Fotó: Tumbász Hédi/Nemzeti Sport
A tavaszi szezonban vélhetően egyetlen tétmeccsen sem lép pályára – jelen állás szerint a Dortmund elleni Német Kupa-döntőben, valamint a Bundesliga hátralévő fordulóiban sem lesz a meccs­keretben. Így azt is nehéz elképzelni, hogy féléves kihagyás után kezdőként lép pályára, kilencven percen keresztül robotol majd a legmagasabb szintet képviselő válogatott riválisok ellen. Egyébként Marco Rossi szövetségi kapitány csütörtökön 13 órától tart sajtótájékoztatót, amelyen bejelenti a magyar válogatott Eb-re készülő bő keretét. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.