UtánpótlásSport
2024. április 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-09-23 13:29

Kosárlabda: Gyöngyösi Janka a vb-bronzérem után ősszel az Európa-kupában debütálna – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja a közelmúltban a 17 éves kosárlabdázóval, Gyöngyösi Jankával forgatott, aki a klubjában, a Ludovika-FCSM Csata felnőttélvonalbeli csapatában és a korosztályos válogatottakban is rendre bizonyít, mi több nemrégiben az U19-esekkel vb-bronzérmet szerzett Debrecenben.

Gyöngyösi Janka (fehérben) az elmúlt időszakban a klubjában és a válogatottban is remekel Forrás: hunbasket.hu
Gyöngyösi Janka (fehérben) az elmúlt időszakban a klubjában és a válogatottban is remekel Forrás: hunbasket.hu
A Ludovika-FCSM Csata 17 éves kosárlabdázója, Gyöngyösi Janka a nyáron – a csapat legfiatalabbjaként – tagja volt a debreceni korosztályos világbajnokságon bronzérmet szerző U19-es válogatottnak. Ám az ígéretes játékos szeme előtt már a következő NB I/A-csoportos bajnokság lebeg, sőt az ősszel már a nemzetközi színtéren, az Európa-kupában is bemutatkozna. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja edzésen látogatta meg a fiatal kosárlabdázót és edzőjét, Tursics Krisztiánt.

További filmek a szeptember 19-i adásunkból: VÍZILABDA – Több fronton is remekelnek az UVSE-s lányok BIRKÓZÁS – Az álomból valóság lett a Kozma István-akadémián ATLÉTIKA – Urbán Zita egyre csak gyűjti a világversenyek tapasztalatait

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.