UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kajak-kenu A hónap utánpótlásedzője

2022-11-02 11:13

A hónap utánpótlásedzője: Czina László kajaktréneré a szeptemberi díj – VIDEÓ

A hónap utánpótlásedzője szeptemberi díját Czina László tatai kajaktréner kapta; az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az elismerés átadásának pillanatában is ott volt.

 

Czina László és Hidvégi Hunor Forrás: MKKSZ

Czina László és Hidvégi Hunor Forrás: MKKSZ

Ünnepélyes keretek között, a Magyar Sport Házában adták át A hónap utánpótlásedzője szeptemberi díját az alapító Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria képviselői. A kitüntető cím Czina László kajakedzőé lett. A Tatai Hódy Sportegyesület trénerének tanítványai közül ketten indultak a szeptember elején véget érő szegedi utánpótlás-világbajnokságon, melyet százszázalékos teljesítménnyel zártak: az ifjúsági korosztályban Hidvégi Hunor 500 méteren egyesben és négyesben is aranyérmet szerzett, utóbbiban öccse, Hidvégi Zalán is a hajóban ült. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábjának az olimpiai bajnok kajakos, Dónusz Éva, a tizenhétszeres maratoni kenuvilágbajnok Csabai Edvin és a díjazott tanítványa, Hidvégi Hunor is elismerően nyilatkozott a szakemberről.

További filmek az október 30-i adásból: ATLÉTIKA – Sikeres és ambiciózus fiatalok nevelkednek a Csepeli DAC-ban ÚSZÁS – Az U17-es nyílt vízi-világbajnok Kovács-Seres Hunor megcélozná a 2028-as olimpiát VÍZILABDA – Ahány korosztályos világverseny, annyi magyar érem

További korosztályos hírek KAJAK-KENUBAN a sportági aloldalunkon.