UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-11-18 19:20

Emlékezetes meccsen debütált a 16 éves Bredák Dominik az FTC férficsapatában

A 16 éves Bredák Dominik remek játékkal mutatkozott be a Ferencváros férfi kézilabdacsapatában, amely ritkán látható, kilencven gólt hozó meccsen kapott ki a Telekom Veszprémtől.

A férfi kézilabda NB I 3. fordulójából csütörtökre halasztott mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán elképesztő gólgazdag meccsen 50–40-re győzött az FTC ellen.

A vendégek csapatában először szerepelt a 16 éves Bredák Dominik, akiről a ferencvárosiak edzője, Pásztor István is elismerően nyilatkozott a zöld-fehér klub honlapjának:

„Nagyon örülök annak, hogy a juniorválogatott elfoglaltságok miatt be tudtuk nevezni serdülőválogatott játékosunkat, Bredák Dominikot, aki az első NB I-es meccsén lőtt két gólt a Veszprémnek, ez szerintem nagyon nagy siker, és gyönyörű bemutatkozás.”

A fiatal játékos így fogalmazott a meccsről:

Védekezésben még sokat kell fejlődnünk, főleg a beálló elleni védekezésben. Személy szerint nagyon élveztem a játékot, jól éreztem magamat a pályán, igyekeztem kihasználni minden percét, és természetesen nagyon örülök, hogy bemutatkozhattam az NB I-ben.

(Kiemelt kép forrása: fradi.hu)