UtánpótlásSport December 8-án Egy nap az utánpótlásért címmel konferenciát rendez az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a fiatalok sportjának aktuális kérdéseiről
2022. december 9.
  • instagram
Egy nap az utánpótlásért – konferencia
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2022-11-20 11:57

Rakita Lili a „nagyok” között sem bújik el a felelősség elől

A Cegléd 19 éves irányítója, Rakita Lili – minden várakozást felülmúlóan – kitűnő formában rajtolt az NB I/A-csoport őszi szezonjában. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a fiatalt, illetve edzőjét.

Rakita Lili nagyszerű formában kezdte az évadot a Cegléd együttesében a felnőtt első osztályú kosárlabda-bajnokságban. A 19 éves irányító már a második évadát tölti a sárga-kékeknél, ám a legutóbbi szezonhoz képest nemcsak jóval több időt tölt a pályán, hanem a statisztikai mutatókban is óriásit lépett előre az NB I A-csoportjában. Jól mutatja a fiatal fejlődését, hogy az Euroliga-címvédő Sopron ellen csapata legjobbja volt, és a forduló válogatottjába is beválasztották kiemelkedő teljesítményének köszönhetően.

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a korosztályos válogatott játékost, valamint a ceglédiek vezetőedzőjét, Kosztasz Keramidaszt.

(Kiemelt kép forrása: Ludovika Csata/Szilágyi Dénes)