UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-11-30 18:23

Az U18-as válogatott montenegrói győzelemmel zárta az évet

Sebe Botond második félidei találatával az U18-as válogatott 1–0-ra nyert a montenegróiak ellen, a két csapat podgoricai felkészülési mérkőzésén.

„Nagyon rossz állapotú pályán játszottunk, főképp ennek tudható be, hogy a játék minősége bőven hagyott kivánnivalót maga után. Ilyen körülmények között a mentális tényezők még többet számíthatnak, és ezen a területen nem is okoztak csalódást a játékosok. A második félidőt jól kezdtük, gólt lőttünk, dominálni tudtunk, de a kihagyott büntető után voltak nehéz pillanataink, a hazaiak a végén nagy energiákat mozgósítottak a döntetlenért. Az őszt arra szántuk, hogy felmérjük a korosztályt, a tavaszi folytatásban már szűkebb kerettel dolgozunk majd, és bízom benne, hogy a jövő őszi tétmérkőzések közeledtével játékminőségben is sokat fogunk még előrelépni" – értékelt a mérkőzés után Babó Levente szövetségi edző az MLSZ honlapján.

Montenegró–Magyarország 0–1 (0–0)
Magyarország: Gyetván Márk (Bánfalvi Gergő, 46.) – Miklós Péter (Markgráf Ákos, 88.), Kocsis Gergely, Kokovai Csongor – Csatári Kevin (Sebe Botond, 46), Boros Zsombor (Ferencsik Bálint, 78.), Tóth Alex, Lapu Andor (Major Marcell, 78.) – Michael Okeke (Átrók Zalán, 69.), Klausz Milán (Barkóczi Benedek, 69.), Dusinszki Szabolcs (Vas Bence, 46.)

(Kiemelt kép forrása: MLSZ)