UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-12-09 17:32

A Real Madrid megállapodott a 16 éves brazil szupertehetséggel, Endrickkel

Szóbeli megállapodást kötött a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid a Palmeiras 16 éves tehetségével, Endrickkel – számolt be a hírről Twitter-oldalán Fabrizio Romano, átigazolásokkal foglalkozó olasz riporter.

Mint ismert, több topklub is szerette volna soraiban tudni a Palmeiras fiatal csatárát. A versenyt végül a spanyol bajnokság és a Bajnokok Ligája címvédője, a Real Madrid nyerte. Fabrizio Romano értesülései szerint a spanyolok 60 millió eurót fizetnek a brazil játékosért, de különböző adók miatt a végső összeg a 72 milliót is elérheti, ugyanakkor a felek hivatalosan még nem írták alá a szerződést, bár a megegyezés már megtörtént – írja a Nemzeti Sport.

A Real Madrid vasárnap, vagy a jövő hét elején jelentheti be Endrick leigazolását, a tervek szerint a szerződése hat évre szól, 2030-ig. A csatár legkorábban csak 2024 nyarán húzhatja magára a királyi gárda mezét, ennek az oka a brazil átigazolási szabály, amely szerint a játékosok 18 esztendős koruk előtt nem igazolhatnak külföldre.