UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2022-12-25 19:45

Görögországi erőfelmérőre készül az U18-as fiúválogatott

A Weczera Csaba vezette U18-as fiú röplabda-válogatott a héten Dabason edzőtáborozott, és a közelgő, görögök elleni – idegenbeli – felkészülési mérkőzésekre hangolt.

Hétfőtől kezdve közös edzőtáborba vonult az U18-as fiú röplabda-válogatott. A karácsony előtti napokban Weczera Csaba szövetségi edző tanítványai Dabason készültek, majd a rövid ünnepi szünet után görögországi felkészülési meccsekkel folytatják a közös munkát.

„A téli szünetben szűkített kerettel dolgozunk, sérülés miatt sajnos három meghatározó játékosunk is hiányzik – mondta Weczera az MRSZ-nek. – Ennek ellenére a kezdeti összeszokatlanságból adódó nehézségeket folyamatosan sikerült megoldani.

Az edzőtábor végén Görögországba utazunk, ahol a görög U19-es válogatottal három edzőmérkőzést fogunk játszani. Az ellenfelünket nálunk jóval magasabban jegyzik, így az összetartás nagy részében ezekre a mérkőzésekre készültünk, hogy minél jobban helytálljunk.

Hosszú út fontos állomása a mostani edzőtábor, a csapat pedig egységes és motivált. Ugyanakkor a védekezésünk még nem az igazi, de bízom benne, a mérkőzésekig ez is összeáll."

(Kiemelt kép forrása: MRSZ)