UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Ökölvívás

2023-02-27 19:27

Hámori Luca a márciusi világbajnokságra készül

A kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület 21 éves ökölvívója már javában készül a márciusi világbajnokságra, ami jó felmérő lehet számára az Európa Játékok előtt.

A 66 kilóban U22-es Eb-ezüstérmes Hámori Luca a Bocskai Emlékverseny után már megkezdte a márciusi világbajnokságra való felkészülést. A kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület tagjának nem titkolt célja, hogy kijusson az olimpiára, ezért a legfontosabb verseny számára idén a júniusi Európa Játékok lesz, amelyen az olimpiai kvótákért megy a harc.

Tudom, mi az, amin javítanom kell, és ez motivációt ad a következő versenyekre. Korábban sokszor hiányzott az önbizalmam, ám mostanra fejben jobban össze tudtam rakni magam a mérkőzéseimre, határozottabb voltam. Azon dolgozom, hogy mindenkit le tudjak győzni.

– értékelte teljesítményét a 21 éves ökölvívő a Bocskai Emlékverseny után a boxing.hunak, majd így folytatta:

A sok tanulságot levonva, szeretném még az ütőerőmet fejleszteni és a technikai tudásomat csiszolni, hogy a következő versenyeken a lehető legjobb legyek. A Bocskai után volt egy hetem otthon, de nem pihentem, napi kettőt edzettem, a felkészülést pedig a válogatottal is megkezdtem. A márciusi világbajnokság jó felmérő lesz a júniusi Európa Játékok előtt, amelyen a legjobb formámat akarom hozni.

 

A teljes nyilatkozat IDE kattintva érhető el.

 

(Kiemelt kép: Hámori Luca. Forrás: boxing.hu)