UtánpótlásSport
2024. április 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-03-19 13:00

A Bayer Leverkusen elleni Európa-liga-mérkőzésen debütált Manner Balázs a Ferencvárosban

Mint ismert, a Ferencváros 48 év elteltével ismét megérte a nemzetközi kupatavaszt. Ugyan a Bayer Leverkusen ellen nem jött össze a továbbjutás (összesítésben 4–0 a német klubnak), a hazai, Puskás Arénában rendezett Európa-liga-nyolcaddöntős mérkőzésen csereként kapott lehetőséget Manner Balázs, aki egyáltalán nem játszott megilletődötten első mérkőzésén a felnőttek között, egy perccel pályára lépését követően remek csellel mutatkozott be, önbizalomtól telve futballozott.

A tizenhét éves támadó a következőt nyilatkozta bemutatkozása kapcsán a fradi.hu-nak:

"Hihetetlen érzés volt, a kezdés előtt a melegítésnél elképesztő volt a hangulat. A mérkőzés alatt meg aztán pláne, minden egyes pillanatát élveztem a csütörtöki estének. Nem gondoltam volna, hogy játszani fogok, teljesen váratlanul ért, amikor szóltak, hogy becserélnek, de nem izgultam, örültem, hogy lehetőséget kapok."

Eljutott hozzám, hogy pár perc erejéig én voltam a legfiatalabb magyar debütáns a nemzetközi kupaporondon, ám aztán beszállt Lisztes Krisztián is, aki ezzel megelőzött, hiszen ő tíz nappal fiatalabb nálam, de természetesen ezt nem bánom.

Mostantól az a célom, hogy minél előbb bemutatkozhassak az NB I-ben is a csapatban, majd szeretnék az első keret tagja lenni, a céljaim megvannak."

A teljes nyilatkozat IDE kattintva olvasható.

 

(Kiemelet kép: Manner Balázs. Forrás: fradi.hu)