UtánpótlásSport
2024. április 17.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2023-05-17 16:49

A juniorválogatott Ludmán Marcell a NEKA játékosa lesz

A 20 éves átlövő, Ludmán Marcell a HSA NEKA kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

A HSA NEKA NB I-es kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a következő szezontól Ludmán Marcell – számol be az nb1.neka.hu.

A 20 éves átlövő ebben a szezonban a Fejér B.Á.L. NB I-es csapatában szerepel a Pick Szeged kölcsönjátékosaként,

22 mérkőzésen 39 gólt szerzett,

a következő idénytől pedig Balatonbogláron bizonyíthat. A fiatal játékos a juniorválogatottban együtt dolgozik Sótonyi Lászlóval, így nem lesz számára ismeretlen a szakember által elképzelt játékrendszer.

Ludmán Marcell 2021-től lett a Pick Szeged játékosa, főleg az NB I/B-s csapatban szerepelt, majd a 2022/23-as szezont már kölcsönjátékosként a Fejér B.Á.L. Veszprémben tölti. Nyáron junior-világbajnokságon vesz részt a magyar válogatott színeiben, júliustól pedig a NEKA-n kezdi el a felkészülést.

„Amikor megkeresett a NEKA, akkor a döntésem legfontosabb szempontja az volt, hogy hol tudok a legtöbbet fejlődni szakmailag. Sótonyi Lászlóval két éve együtt dolgozom a juniorválogatottban és egy nagyon jó szakembernek tartom. Sokat várok ettől a két évtől, bízom benne, hogy nagyon sokat fogok tudni fejlődni és el fogom érni azokat a céljaimat, amiket kitűztem magam elé” – mondta a balatonbogláriak honlapjának Ludmán Marcell.

(Kiemelt képünkön: Ludmán Marcell Fotó: fejerbalveszprem/Cseh Péter)