UtánpótlásSport
2024. április 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-06-20 10:39

Czékus Ádám a Kisvárdánál folytatja

Az NB II legutóbbi idényében a Békéscsaba színeiben 36 meccsen tíz gólt szerző huszonyegy éves szélső a Kisvárdánál folytatja pályafutását.

Portálunk június 8-án megpendítette, mely NB II-ben szereplő futballisták ütöttek meg olyan szintet, ami felkelthette az OTP Bank Ligában szereplő egyesületek figyelmét. Ezúton jelentjük: a felsorolásban szereplő egyik labdarúgó kapcsán beigazolódott a várakozásunk.

Huszonegy éves szélsőt, a szerbiai Topolyán nevelkedett, korábban a Szegednél, a Honvédnál, a Ferencvárosnál és a Békéscsabánál is játszó Czékus Ádámot szerződtte a Kisvárda – számolt be a kisvardafc.hu. Czékus a legutóbbi évadban 36 meccsen lépett pályára a viharsarkiak színeiben az NB II-ben, tíz góljával ő volt az Előre házi gólkirálya.

Több kérőm is volt az NB I-ből, ám amikor eljöttem ide, Kisvárdára egy ismerkedési látogatásra, akkor meggyőződtem róla, ha futballista akarok lenni, akkor itt a helyem – nyilatkozta a hétfői edzés előtt Czékus Ádám a kisvardafc.hu-nak. –

Mindent megtettem azért, hogy a Békéscsaba a másodosztályban maradjon, ám ezt nem sikerült elérnünk, személy szerint viszont nem zártam rossz szezont, ebből szeretnék táplálkozni. Két éve a Fradi második csapatával az NB III-ban, tavaly a másodosztályban szerepeltem, úgy érzem, készen állok az élvonalbeli folytatásra, nagy álmom válik valóra azzal, ha sikerül majd bemutatkozni a honi NB I-ben, ezért dolgozom majd a felkészülés során.

(Kiemelt képünkön Czékus Ádám Forrás: kisvardafc.hu)