UtánpótlásSport
2024. április 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2023-09-21 13:02

A DEAC és a Stellazzurra Roma közös egyéni képző edzőtábort szervez a fiataloknak

Október 30. és november 2. között Európa egyik legsikeresebb utánpótlás-nevelőműhelye, az olasz Stellazzurra Roma Basketball Academy nemzetközi trénereitől tanulhatnak az ambiciózus jelentkezők a DEAC kosárlabda-akadémiáján.

A jelentkezők négy nap leforgása alatt hét, az egyéni képzést fókuszba helyező tréningen vehetnek részt a Stellazzurra Roma edzőinek vezetésével, akiknek a DEAC Kosárlabda Akadémia szakemberei nyújtanak majd segítő kezet – írja honlapján a debreceni klub.

Az utánpótlásműhely szakmai igazgatója, Berényi Sándor szerint az október 30. és november 2. között rendezendő tábor páratlan lehetőséget kínál a fejlődni vágyó ifjú kosarasoknak.

A Stellazzurra Roma Basketball Academy nem csak Olaszország, de az egész európai kontinens topklubjai közé tartozik, kétségkívül az élen jár az utánpótlás-nevelés terén. Ezt bizonyítja, hogy számtalan NBA- és Euroliga-játékos jutott el tőlük indulva a legmagasabb szintre.

Szervezői oldalról hatalmas dolognak és megtiszteltetésnek tartom, hogy velük együttműködve hozhatjuk tető alá ezt a tábort, ami véleményem szerint kihagyhatatlan azon játékosok számára, akiknek komoly ambíciói vannak a sportággal kapcsolatban. A táborozók négy napon keresztül a saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogy miként dolgoznak, és mit várnak el az edzők olyan elitalakulatnál, mint a Stellazzurra, adott esetben pedig akár fel is hívhatják magukra az Itáliából érkező mesterek figyelmét. Úgy vélem, ilyen rendezvényből csak profitálni lehet" – nyilatkozta a debreceniek szakvezetője.

A tábor további részleteiről ITT lehet olvasni.

(Kiemelt kép forrása: DEAC)