UtánpótlásSport
2024. április 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-10-18 13:23

Az U21-es válogatott tagjai testközelből láthatják, mi kell a sikerhez

Gera Zoltán, az U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője úgy véli, óriási hasznot jelent a játékosainak, hogy Telkiben együtt készülhetnek a felnőttválogatottal.

Az U21-es labdarúgó-válogatott 1–0-ra kikapott hazai pályán a belgák elleni Eb-selejtezőn. A mérkőzés után Gera Zoltán, a csapat szövetségi edzője az NSO Tv-nek nyilatkozott a fiatalok teljesítményével kapcsolatban, illetve arról, mit jelent nekik, hogy Telkiben együtt készülhetnek a felnőttválogatottal.

„Az egység, amely a csapatot jellemzi, és nyilván van egy nagyon szuper szövetségi kapitánya Marco Rossi személyében. A játékosok is nagyon egységesen játszanak, tudják azt, hogy milyen keményen kell dolgozni minden egyes győzelemért. Tele vannak önbizalommal, jól teljesítenek. Ezt látják az U21-es játékosok is, hiszen ők is Telkiben dolgoznak, nézhetik az edzéseken a mozdulataikat – óriási hasznot jelent, hogy testközelből láthatják, mi kell a sikerhez. Semmi extra, semmi különleges, dolgozni kell keményen, és jönnek az eredmények. Ezt kell megérteni az U21-es játékosoknak” – mondta a tréner.

 

(Kiemelt képünk forrása: mlsz.hu)