UtánpótlásSport
2024. május 9.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Vízilabda

2023-10-21 16:11

Először nyert a KSI a férfi ob I mostani évadában

A KSI számos utánpótláskorú vízilabdázót felvonultató férficsapata az utolsó pillanatban szerzett, szerencsés góllal győzte le a Pécs együttesét az ob I-ben.

A KSI – első győzelmét szerezve az idényben – megnyerte a Pécs elleni alsóházi rangadót a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján a Komjádi uszodában – számol be az MTI.

A számos utánpótláskorú játékost foglalkoztató sportiskolások hat elveszített meccs után diadalmaskodtak úgy, hogy győztes góljuk az utolsó pillanatban született.

A végső dudaszó előtt Szőke Benedek a saját térfeléről lőtte kapura a labdát, amelyhez a pécsi kapus szerencsétlenül nyúlt hozzá, így az a hálóban kötött ki, és

a KSI 9–8-as győzelmet aratott.

A találkozón Horváth János győztes együtteséből Mihov Attila két, Nagy Zalán egy gólt jegyzett ifiként.

Szőke Benedek győztes gólja:

FÉRFI VÍZILABDA OB I, ALAPSZAKASZ
7. FORDULÓ

KSI SE–PVSK-MECSEK FÜSZÉRT 9–8 (3–3, 1–2, 3–0, 2–3)
Komjádi uszoda, 80 néző. V: Tóth S., Kovács S.
KSI: FEJES – Balogh M., Irmes M. 1, IRICZFALVI 2, Mezei T. 1, SZŐKE 2, Kósi-Kelly. Csere: Cseh A., Petrák, Niklász, MIHOV 2, Nagy Z. 1, Benedek M. Edző: Horváth János
PVSK: Gelencsér – KERESZTÚRI 2, Lajkó 1, Némethy 1, Vogel Simon, KOLOZSI 2, Reisz. Csere: Vidovenyecz, Pellei K. 1, Kókai, 1, Pónya, Szabó G., Imre K. Edző: Török Viktor
Emberelőny-kihasználás: 11/3, ill. 11/3. Gól – ötméteresből: 2/0, ill. –. Kipontozódott: Szabó G. (17. p.), Reisz (28. p.)
MESTERMÉRLEG
Horváth János: – Katartikus győzelem volt. A szerencse mellénk állt, de nagyon sokat tettünk érte, büszke vagyok a csapatomra.
Török Viktor: – Nagyon csalódott vagyok, ezúttal is saját magunkat vertük meg. Amíg nincs meg a fegyelem mindenkinél, addig ilyen találkozók várnak ránk.
(Jegyzőkönyv forrása: NSO)

(Kiemelt képünkön: Szőke Benedek Fotó: Nyolczas Ivett)