UtánpótlásSport
2024. május 1.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-11-16 09:04

Az U19-es válogatott győzelemmel kezdett Észak-Írországban

A Babó Levente vezette U19-es labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott a házigazdák ellen az észak-írországi felkészülési torna első meccsén.

Batai Tamás és Pesti Zoltán góljával az U19-es labdarúgó-válogatott 2–1-re nyert az észak-írek otthonában. A Babó Levente szövetségi edző irányította együttes a négycsapatos felkészülési torna keretében szombaton a portugálok ellen lép pályára, majd jövő kedden a csehek ellen zárja a viadalt.

„Motiváltan futballoztak a játékosok, látszott, hogy mindenki nagyon szeretne bizonyítani, ennek köszönhetően több jó egyéni teljesítményt is láttam a mérkőzésen. Mindkét csapat támadójátékra törekedett, ebből egy jó kis meccs kerekedett ki, és mintegy hetven percen keresztül mi tudtuk érvényre juttatni az akaratunkat. A hajrában az észak-íreknek is volt néhány lehetőségük, így egészen a hajráig nyílt maradt a meccs, de összességében megérdemelt győzelmet arattunk" – értékelt Babó Levente az mlsz.hu-nak.

Magyarország–Észak-Írország 2–1 (1–0)
Magyarország: Erdélyi Benedek - Kocsis Gergely, Almássy Levente (Komlósi Bence, 65.), Markgráf Ákos - Bodnár Gergő, Tóth Alex, Major Marcell (Vingler László, 83.), Mohos Barnabás (Horváth Kevin, 60.), Szitai Szabolcs - Batai Tamás (Huszár Marcell, 83.), Pesti Zoltán (Pintér Filip, 60.)
Gólszerzők: Batai a 29., Pesti a 48. percben

(Kiemelt kép forrása: mlsz.hu)