UtánpótlásSport
2024. február 26.
  • instagram
KADÉT ÉS JUNIOR VÍVÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG (NÁPOLY)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2024-02-07 19:08

Kikaptak a görögöktől az U17-es lányok

Az U17-es leány labdarúgó-válogatott háromgólos vereséget szenvedett a görögök otthonában.

Görögországban lépett pályára edzőmérkőzésen az U17-es leány labdarúgó-válogatott. Gajdóczi Tibor együttese az idei első felkészülési meccsét játszotta a házigazda görögök ellen, és nem sok sikerélményben volt része. Az mlsz.hu beszámolója szerint a magyar csapat gyengén kezdett, a görög válogatott már az első percektől kezdve lendületesen játszott, és hamar meg is szerezte a vezetést.

A félidőben 3–0 volt az állás a vendéglátók javára, és az eredmény a második játékrészben már nem változott.

A magyar lányok egy kapufáig jutottak.

Nem igazán ment a magyar lányoknak a görögök ellen Forrás: mlsz.hu

„Nem kezdtük jól a mérkőzést, fásultak, tompák voltunk – nyilatkozta a mérkőzés után Gajdóczi Tibor szövetségi edző. – Gyors, könnyű gólokat kaptunk, a második félidőre azonban sikerült valamennyire rendezni sorainkat. Kiegyenlítettebbé vált a játék, de nem tudtunk szépíteni. Három 2009-es játékos mutatkozott be ezen a mérkőzésen, akiknek viszont gratulálok első U17-es válogatottságuk alkalmából.”

A két csapat pénteken újra összeméri az erejét.

U17-ES LEÁNYVÁLOGATOTT, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Görögország–Magyarország 3–0 (3–0)
Magyarország: Pekk Lili - Sági Panna (Berencsi Bernadett, 46.), Bereczki Róza, Nyul Petra, Török Otília (Gágyor Zille, 75.) - Brekovszki Julianna, Szilvási Nelli (Müller Zsófia, 46.) - Szabó Melissza (Gávris Gabriella, 65.), Simon Luca (Tóth Ramóna, 75.), Szabó Dóra - Alasz Hanna (Borzák Lilien, 28.)

(Kiemelt kép forrása: mlsz.hu)